Facebook
Студио Евима
Фризьорски курс 960 учебни часа- СПК 3та степен

Фризьорски курс- специалност Организация и Технология на Фризьорските услуги

Курсът трае 960 учебни часа (640 астрномически часа) разпределени в 8 месеца. В края на курса се полага изпит след който получавате Държавно Свидетелство за Професионална Квалификация 3-та степен издадено от МОН.

 

Изучава се: Направа на сешоар; Основни форми на подстригване; Колориметрия; Водна ондулация; Студено къдрене; Диагностика на скалпа и косата; Масажно измиване; Основа за направа на кок;

 

Обучението се провежда в реална обстановка с висококачествени материaли подсигурени от академията! Таксата е на месечни вноски! Осигурени модели за практическата част! Съдействаме за намиране на работа след завършване! Записването за курса е на място в Академията (София, ул."Княз Борис 1" №78),като се  представят следните документи: заплатена по банков път първа вноска от таксата – 375лв,или съответно цялата такса с 10% отстъпка(2700лв.)може да се заплати и на място,попълва се Договор,Заявление за участие в курс, копие от Диплома за завършено средно образование, Медицинско свидетелство,три Снимки(паспортни).

 

Предлагаме на вашето внимание и Дистанционна форма на обучение!Преподаването се осъществява ,чрез онлайн платформата ZOOM, както и във виртуална стая  във фейсбук групата "Evima Academy".Документите за записване ,както и програмата са същите ,като при редовната форма на обучение.За практиката ще е необходимо да закупите основни инструменти ,за да може да се осъществява на мястото където се намирате.Производствената практика ,която е 180 учебни (135 астрономически) часа се осъществява в Академията.Държавният изпит също.

 

ЦЕНА: 3000 лв. (на месечни вноски)

При внасяне на цялата такса накуп,получавате 10% отстъпка(2700лв)!

 

Данни за плащане на такса по банков път:

Получател: ЕМ1313 ЕООД

IBAN: BG26UNCR70001523598778

Основание: фризьорски курс

 

 

Нашата Академия държи на качество и коректност!!! Ако и Вие сте така, Заповядайте!!!

 

 

Нова група  от 29.09.2020г.(вторник)

Записване  до 19.09.2020г.(събота)

 

Местата са ограничени!

 

 

 

За повече информация се свържете с нас:

Евима

02 992 75 59;  0879 08 66 76;

 

  Фризьорски курс- специалност Организация и Технология на Фризьорските услуги - Изображение 1  Фризьорски курс- специалност Организация и Технология на Фризьорските услуги - Изображение 2  Фризьорски курс- специалност Организация и Технология на Фризьорските услуги - Изображение 3