Facebook
Студио Евима

Фризьорски курс

Курсът трае 660 учебни часа разпределени в 4 месеца (5 астрономически часа на ден от вторник до събота) или 6 месеца (почасово). В края на курса се полага изпит след който получавате Държавно Свидетелство за Професионална квалификация професия "Фризьор",специалност "Фризьорство"

 

Изучават се: Предприемачество, Икономика, ЗБУТ, Английски език, Информационни и комуникационни технологии, Организaция на трудовия процес, Професионална етика и професионално развитие, Комуникация с клиента, Направа на сешоар; Основни форми на  подстригване; Колориметрия; Водна ондулация; Удължаване и сгъстяване на коса; Студено къдрене; Диагностика на скалпа и косата; Масажно измиване; Основи за направа на кок;

 

Обучението се провежда в реална обстановка с висококачествени материaли подсигурени от академията! Таксата е на месечни вноски! Осигурени модели за практическата част! Съдействаме за намиране на работа след завършване! Записването за курса е на място в Академията (София, ул."Княз Борис 1" №78), като се  представят следните документи: заплатена по банков път първа вноска от таксата – 467лв. (при 6 месечен вариант) или 700лв. (При 4 месечен вариант), или съответно цялата такса с 10% отстъпка (2520лв.) може да се заплати и на място,попълва се Договор, Заявление за участие в курс, копие от Диплома за завършено образование (завършен 10 клас), Медицинско свидетелство, 4 Снимки (паспортни),есе в свободен текст на една от темите: "Защо искам да стана фризьор" или "Защо искам да отворя салон за красота".

 

Предлагаме на вашето внимание и Дистанционна форма на обучение! Преподаването  се осъществява, чрез онлайн платформата ZOOM. Документите за записване  и програмата са същите, като при редовното обучение. За практиката ще трябва да закупите основни необходими инструменти, за да може да се осъществява на мястото, на което се намирате. Производствената практика която е 100 учебни часа (75 астрономически) се осъществява в Академията. Държавният изпит също. Внимание: дистанционната форма на обучение е само за напреднали!

 

 

ЦЕНА: 2 800 лв. (на месечни вноски)

При заплащане на цялата такса накуп,получавате 10% отстъпка (2 520лв.)!

 

Данни за плащане на такса по банков път:

Получател: ЕМ1313 ЕООД

IBAN: BG26UNCR70001523598778

Основание: фризьорски курс

 

 

Нашата Академия държи на качество и коректност!!! Ако и вие сте така, Заповядайте!!!

 

 

Местата са ограничени!

 

 

За повече информация се свържете с нас:

Евима

02 992 75 59;  0879 08 66 76;