Facebook
Студио Евима

Фризьорски курс- специалност Организация и Технология на Фризьорските услуги

Курсът трае 960 учебни часа (640 астрномически часа) разпределени в 8 месеца. В края на курса се полага изпит след който получавате Държавно Свидетелство за Професионална Квалификация 3-та степен ,професия "Фризьор",специалност "Организация и технология на фризьорските услуги".

 

Изучава се: Предприемачество, Икономика, ЗБУТ, Английски език, Информационни и комуникационни технологии, Организaция на трудовия процес, Професионална етика и професионално развитие, Комуникация с клиента, Направа на сешоар; Основни форми на подстригване; Колориметрия;Удължаване и сгъстяване на коса;  Водна ондулация; Студено къдрене; Диагностика на скалпа и косата; Масажно измиване; Основа за направа на кок;

 

Обучението се провежда в реална обстановка с висококачествени материaли подсигурени от академията! Таксата е на месечни вноски! Осигурени модели за практическата част! Съдействаме за намиране на работа след завършване! Записването за курса е на място в Академията (София, ул."Княз Борис 1" №78),като се  представят следните документи: заплатена по банков път първа вноска от таксата – 437,50лв, или съответно цялата такса с 10% отстъпка (3150лв.) може да се заплати и на място, попълва се Договор, Заявление за участие в курс, копие от Диплома за завършено средно образование, Медицинско свидетелство, 4 Снимки (паспортни),есе в свободен текст на една от темите: "Защо искам да стана фризьор" или "Защо искам да отворя салон за красота".

 

Предлагаме на вашето внимание и Дистанционна форма на обучение! Преподаването се осъществява, чрез онлайн платформата ZOOM. Документите за записване, както и програмата са същите, като при редовната форма на обучение. За практиката ще е необходимо да закупите основни инструменти, за да може да се осъществява на мястото където се намирате. Производствената практика, която е 180 учебни (135 астрономически) часа се осъществява в Академията. Държавният изпит също. Внимание: дистанционната форма на обучение  е само за напреднали!

 

ЦЕНА: 3500 лв. (на месечни вноски)

При внасяне на цялата такса накуп,получавате 10% отстъпка(3150лв)!

 

Данни за плащане на такса по банков път:

Получател: ЕМ1313 ЕООД

IBAN: BG26UNCR70001523598778

Основание: фризьорски курс

 

 

Нашата Академия държи на качество и коректност!!! Ако и Вие сте така, Заповядайте!!!

 

 

 

 

Местата са ограничени!

 

 

 

За повече информация се свържете с нас:

Евима

02 992 75 59;  0879 08 66 76;