Facebook
Студио Евима

Курс за Маникюр, Педикюр и Ноктопластика 960 учебни часа, СПК- 3-та степен

  • Курсът трае 960 учебни часа (640 астрномически часа) разпределени в 8 месеца. В края на курса се полага изпит след който получавате Държавно Свидетелство за Професионална Квалификация 3-та степен издадено от МОН.

Изучава се: Предприемачество, Икономика, ЗБУТ, Английски език, Информационни и комуникационни технологии, Организaция на трудовия процес, Професионална етика и професионално развитие, Комуникация с клиента, Видове маникюр и тяхната специфика; Тънкости в лакирането; Основи в Nail Art; Цветознание; Видове ноктопластика; Материалознание; Терапии и масажи; Видове педикюр;

 

Обучението се провежда в реална обстановка с висококачествени материaли подсигурени от академията! Таксата е на месечни вноски! Осигурени модели за практическата част! Съдействаме за намиране на работа след завършване! Записването за курса е на място в Академията (София, ул."Княз Борис 1" №78),като се  представят следните документи: заплатена по банков път първа вноска от таксата – 375лв.,или съответно цялата такса с 10% отстъпка (2700лв.) може да се заплати и на място,попълва се Договор,Заявление за участие в курс, копие от Диплома за завършено средно образование, Медицинско свидетелство,4 Снимки (паспортни),есе в свободен текст на една от темите: "Защо искам да стана маникюрист" или "Защо искам да отворя салон за красота".

 

Предлагаме на вашето внимание и Дистанционна фома на обучение! Преподаването се осъществява, чрез онлайн платформата ZOOM. Документите за записване и програмата са същите ,както при редовната форма на обучение. За практическата част ще е необходимо да си закупите основни инструменти, за да може да се осъществява на мястото където се намирате. Производствената практика,която е 180 (135 астрономически часа) и държавният изпит се извършват в Академията. Внимание: дистанционната форма на обучение е само за напреднали!

 

ЦЕНА: 3000 лв. (на месечни вноски)

 При заплащане на цялата такса накуп ,получавате 10%отстъпка (2700лв)!

  

 

 

Данни за плащане на такса по банков път:

Получател: ЕМ1313 ЕООД

IBAN: BG26UNCR70001523598778

Основание: Курс Маникюр

 

 

Нашата Академия държи на качество и коректност!!! Ако и Вие сте така, Заповядайте!!!

 

 

 

 

 

За повече информация се свържете с нас:

02 992 75 59;  0879 08 66 76;