Facebook
Студио Евима

Курс за Маникюр, Педикюр и Ноктопластика 660 учебни часа, СПК- 2-ра степен

Курсът трае 660 учебни часа разпределени в 4 месеца (5 астрономически часа на ден от вторник до събота) или 6 месеца (почасово). В края на курса се полага изпит след който получавате Държавно Свидетелство за Професионална квалификация 2-ра степен,професия "Маникюрист- педикюрист", специалност "Маникюр,педикюр и ноктопластика".

 

Изучава се: Предприемачество, Икономика, ЗБУТ, Английски език, Информационни и комуникационни технологии, Организaция на трудовия процес, Професионална етика и професионално развитие, Комуникация с клиента, Видове маникюр и тяхната специфика; Тънкости в лакирането; Основи в Nail Art; Цветознание; Видове ноктопластика; Материалознание; Терапии и масажи; Видове педикюр;

 

Обучението се провежда в реална обстановка с висококачествени материaли подсигурени от академията! Таксата е на месечни вноски! Осигурени модели за практическата част! Съдействаме за намиране на работа след завършване! Записването за курса е на място в Академията (София, ул."Княз Борис 1" №78),като се  представят следните документи: заплатена по банков път първа вноска от таксата – 350лв. (при 6 месечен вариант) или 525лв.(При 4 месечен вариант), или съответно цялата такса с 10% отстъпка (1890лв.) може да се заплати и на място,попълва се Договор, Заявление за участие в курс, копие от Диплома за завършено средно образование или завършен 10 клас, Медицинско свидетелство,4 Снимки (паспортни), есе в свободен текст на една от темите: "Защо искам да стана маникюрист" или "Защо искам да отворя салон за красота"

 

Предлагаме на вашето внимание и Дистанционна форма на обучение! Преподаването се извършва  чрез онлайн платформата ZOOM. Документите за записване  и програмата са същите, както при редовната форма на обучение. За практическата част ще е необходимо да закупите основни инструменти за да може да се осъществява на мястото на което се намирате. Производствената практика, която е 100 учебни (75 астрономически) часа, се осъществява в Академията. Държавният изпит също.Внимание: дистанционната форма на обучение е само за напреднали!

 

ЦЕНА: 2100лв. (на месечни вноски)
При заплащане на цялата такса накуп,получавате 10% отстъпка (1890лв)!

 

Данни за плащане на такса по банков път:

Получател: ЕМ1313 ЕООД

IBAN: BG26UNCR70001523598778

Основание: Курс Маникюр

 

 

Нашата Академия държи на качество и коректност!!! Ако и вие сте така, Заповядайте!!!

 

 

 

Местата са ограничени!

 

 

За повече информация се свържете с нас:

02 992 75 59;  0879 08 66 76;