Facebook
Студио Евима

Курс за Маникюр, Педикюр и Ноктопластика 960 учебни часа, 3-та СПК

  • Курсът трае 960 учебни часа (720 астрономически часа) разпределени в 8 месеца. Посещението е 5 дни в седмицата по 5 астрономически часа или 3 дни по 8 часа. В края на курса се полага изпит след който получавате Държавно Свидетелство за Професионална Квалификация,професия "Маникюрист-педикюрист", спициалност "Организация и технология на маникюрната и педикюрната дейност". 

УЧЕБЕН ПЛАН

Обща професионална подготовка
Здравословни и безопасни условия на труд
Икономика
Предприемачество
Отраслова професионална подготовка
Комуникация и чужд език- Английски език
Информационни и комуникационни технологии
Организация на трудовия процес
Професионална етика и професионално развитие
Технология на маникюрната и педикюрната дейност
Организация на маникюрната и педикюрната дейност
Специфична професионална подготовка
Биология,анатомия и физиология на човешкото тяло
Маникюр
Педикюр
Ноктопластика- Гел
Цветознание и декорации

Нови групи през 2024г.

 НОВИ ГРУПИ 2024Г.

 

Обучението се провежда в реална обстановка с висококачествени материaли подсигурени от академията! Таксата е на месечни вноски! Осигурени модели за практическата част! Съдействаме за намиране на работа след завършване! Записването за курса е на място в Академията (София, ул."Княз Борис 1" №78),като се  представят следните документи: заплаща се  първа вноска от таксата – 438лв.,или съответно цялата такса с 10% отстъпка (3150лв.) ,попълва се Договор,Заявление за участие в курс, копие от Диплома за завършено средно образование, Медицинско свидетелство,4 Снимки (паспортни),есе в свободен текст на една от темите: "Защо искам да стана маникюрист" или "Защо искам да отворя салон за красота".

 

Предлагаме на вашето внимание и Дистанционна фома на обучение! Преподаването се осъществява, чрез онлайн платформата ZOOM. Документите за записване и програмата са същите ,както при редовната форма на обучение. За практическата част ще е необходимо да си закупите основни инструменти, за да може да се осъществява на мястото където се намирате. Производствената практика,която е 180 (135 астрономически часа) и държавният изпит се извършват в Академията. Внимание: дистанционната форма на обучение е само за напреднали!

 

ЦЕНА: 3500 лв. (на месечни вноски)

 При заплащане на  таксата в пълен размер , получавате 10%отстъпка (3150лв)!

  

 

 

 

 

 

За повече информация се свържете с нас:

02 992 75 59;  0879 08 66 76;