Facebook
Студио Евима

Курс за Маникюр, Педикюр и Ноктопластика 660 учебни часа, 2-ра СПК

Курсът трае 660 учебни часа (495 астрономически) разпределени в 4 месеца -
6 астрономически часа на ден от вторник до събота  или 6 месеца - 3 дни по 7 астрономически часа на ден.  В края на курса се полага изпит след който получавате Държавно Свидетелство за Професионална квалификация 2-ра степен,професия "Маникюрист- педикюрист", специалност "Маникюр,педикюр и ноктопластика".

 

УЧЕБЕН ПЛАН

Обща професионална подготовка
Здравословни и безопасни условия на труд
Икономика
Предприемачество
Отраслова професионална подготовка
Комуникация и чужд език- Английски език
Информационни и комуникационни технологии
Организация на трудовия процес
Професионална етика и професионално развитие
Специфична професионална подготовка
Биология,анатомия и физиология на човешкото тяло
Маникюр
Педикюр
Ноктопластика- Гел
Цветознание и декорации

Нови групи през 2024г.

НОВИ ГРУПИ 2024Г.

 

 

Обучението се провежда в реална обстановка с висококачествени материaли подсигурени от академията! Таксата е на месечни вноски! Осигурени модели за практическата част! Съдействаме за намиране на работа след завършване! Записването за курса е на място в Академията (София, ул."Княз Борис 1" №78),като се  представят следните документи:Заплаща се  първа вноска от таксата – 467лв. (при 6 месечен вариант) или 700лв.(При 4 месечен вариант), или съответно цялата такса с 10% отстъпка (2520лв.),попълва се Договор, Заявление за участие в курс, копие от Диплома за завършено средно образование или завършен 10 клас, Медицинско свидетелство,4 Снимки (паспортни), есе в свободен текст на една от темите: "Защо искам да стана маникюрист" или "Защо искам да отворя салон за красота"

 

Предлагаме на вашето внимание и Дистанционна форма на обучение! Преподаването се извършва  чрез онлайн платформата ZOOM. Документите за записване  и програмата са същите, както при редовната форма на обучение. За практическата част ще е необходимо да закупите основни инструменти за да може да се осъществява на мястото на което се намирате. Производствената практика, която е 100 учебни (75 астрономически) часа, се осъществява в Академията. Държавният изпит също.Внимание: дистанционната форма на обучение е само за напреднали!

 

ЦЕНА: 2800лв. (на месечни вноски)
При заплащане  таксата в пълен размер , получавате 10% отстъпка (2520лв)!

 

 

 

За повече информация се свържете с нас:

02 992 75 59;  0879 08 66 76;