Facebook
Студио Евима

Курс по козметика 660 учебни часа , 2ра СПК

Курсът трае 660 учебни часа (495 астрономически) разпределени в 4 месеца - 
 6 астрономически часа на ден от вторник до събота  или 6 месеца - 3 дни по 7 астрономически часа на ден. В края на курса се полага изпит след който получавате Държавно Свидетелство за Професионална квалификация професия "Козметик",специалност "Козметика"

 

УЧЕБЕН ПЛАН

Обща професионална подготовка
Здравословни и безопасни условия на труд
Икономика
Предприемачество
Отраслова професионална подготовка
Комуникация и чужд език- Английски език
Информационни и комуникационни технологии
Организация на трудовия процес
Професионална етика и професионално развитие
Специфична професионална подготовка
Биология,анатомия и физиология на човешкото тяло
Работа с оборудване с козметично приложение
Козметична услуга
Техники за работа с декоративни козметични продукти и поставяне на обици
Методи за отстраняване на нежелано окосмяване

 

Нови групи през 2024г.

 НОВИ ГРУПИ 2024Г.

 

Обучението се провежда в реална обстановка с висококачествени материaли подсигурени от академията! Таксата е на месечни вноски! Осигурени модели за практическата част! Съдействаме за намиране на работа след завършване! Записването за курса е на място в Академията (София, ул."Княз Борис 1" №78), като се  представят следните документи: заплаща се  първа вноска от таксата – 467лв. (при 6 месечен вариант) или 700лв. (При 4 месечен вариант), или съответно цялата такса с 10% отстъпка (2520лв.) ,попълва се Договор, Заявление за участие в курс, копие от Диплома за завършено образование (завършен 10 клас), Медицинско свидетелство, 4 Снимки (паспортни),есе в свободен текст на една от темите: "Защо искам да стана козметик" или "Защо искам да отворя салон за красота".

 

Предлагаме на вашето внимание и Дистанционна форма на обучение! Преподаването  се осъществява, чрез онлайн платформата ZOOM. Документите за записване  и програмата са същите, като при редовното обучение. За практиката ще трябва да закупите основни необходими инструменти, за да може да се осъществява на мястото, на което се намирате. Производствената практика която е 100 учебни часа (75 астрономически) се осъществява в Академията. Държавният изпит също. Внимание: дистанционната форма на обучение е само за напреднали!

 

 

ЦЕНА: 2 800 лв. (на месечни вноски)

При заплащане на  таксата в пълен размер , получавате 10% отстъпка (2 520лв.)!

 

 

 

 

За повече информация се свържете с нас:

Евима

02 992 75 59;  0879 08 66 76;